Des de que l’Organització Mundial de la Salut (OMS) va declarar, l’11 de març de 2020, com a pandèmia global el Covid-19, i l’Estat espanyol va acordar l’estat d’alarma i el confinament a casa, a mesura que passen els dies, el fet de quedar-nos a casa està constituint una prova difícil per a tots nosaltres.

De la nit al dia, les famílies han passat de realitzar les seves rutines diàries, com anar a treballar, a l’escola, a comprar, relacionar-se i, en definitiva, tenir vida social, a conviure les 24 hores del dia, sent una situació tan excepcional que no havíem experimentat abans.

Aquest canvi de model que tots estem vivint en primera persona, amb incertesa i generant-nos inquietud, ens pot arribar a crear emocions i sentiments que anteriorment no s’havien manifestat, arribant a sorgir desavinences en el nostre entorn familiar.

Per aquest motiu, volem donar un missatge de confiança i escalf a totes les famílies, ja que en aquests temps de confinament hem de ser pacients, tolerants i flexibles, i pensar que es tracta d’una situació totalment transitòria, de la que en sortirem molt més reforçats.

Des de Genescà Advocats continuem treballant i estant a la vostra disposició de manera virtual, amb el mateix rendiment però amb la responsabilitat que, com a membres de la societat, hem de prendre.

L’equip de Genescà Advocats