EQUIP PROFESSIONAL

MONTSERRAT GENESCÀ

FUNDADORA DEL DESPATX

Advocada i Mediadora. Fundadora del despatx. Amb una carrera de més de 40 anys d’experiència. Especialista en dret de família. Col·labora amb l’Escola de Pràctica Jurídica, impartint classes de dret de família. Forma part de l’Elenc d’Advocats de La Curia de Terrassa.

JOANA BARRERA CAMPOY

ADVOCADA

Incorporada al despatx l’any 2005. Col·legiada des de l’any 2006. Es Lletrada del Torn d’ofici. Ha cursat el postgrau a l’Escola de Practica Jurídica de l’ICATER.

Mª DOLORS BROCAL RODERGAS

ADVOCADA

Incorporada al despatx l’any 2005. Col·legiada des de l’any 2000. Es Lletrada del Torn d’ofici. Forma part de l’Elenc d’Advocats de La Cúria de Terrassa.

LAURA DUBÀ FLORES

ADVOCADA

Incorporada en el despatx l’any 2016. Col·legiada des de l’any 2013. Es Lletrada del Torn d’ofici. Oposicions a Lletrada Administració de Justícia en Centre d’Estudis Financers i Postgrau en Pràctica Jurídica a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Terrassa.

CRISTINA CORTÉS OLIVA

ADVOCADA

Incorporada al despatx l’any 2009. Col.legiada des de 2008 especialista en dret Penal. Postgrau Escola de Pràctica Jurídica a l’ICATER, Curs de Dret Penitenciari l’any 2008. Curs general de estranjería, Curs d’Especialització en Violència de Gènere, Curs d’Especialització en Jurisdicció Penal de Menors, Curs d’Especialització en Dret Penal Econòmic a la Universitat Abat Oliba. Col·labora amb l’Escola de Pràctica Juridica impartint classes de dret penal.