Genescà Advocats neix l’any 1980 a Terrassa, com a despatx especialitzat en Dret de Família, gestionant tota classe de conflictes familiars, especialment de separació o divorci, encapçalat per la sòcia i fundadora del despatx, Montserrat Genescà i Garrigosa.

La nostra marca, Genescà Advocats, utilitza la figura de l’arbre com a element de natura, sa i fort, símbol, tanmateix, de la geneologia i del llinatge. 

Actualment, som un equip d’advocades amb l’objectiu de defensar els nostres clients, oferint acompanyament i un tracte molt personalitzat, fent prevaldre els principis d’equitat, justícia i benestar per a les persones sense discriminació de cap mena, buscant les solucions més adequades per les famílies, prioritzant, en tot moment, el benestar dels menors.

En el nostre ADN tenim el compromís de posar el client al centre i empatitzar amb les seves necessitats, buscant les solucions més adequades per a les famílies, confeccionant un model únic per cada una d’elles.

Al llarg dels anys el nostre despatx s’ha anat adaptant als canvis legislatius així com també a les necessitats virtuals i, actualment el nostre equip d’advocats de família oferim la possibilitat de realitzar consultes on-line, de manera personalitzada i amb l’empatia, transparència i acompanyament que ens caracteritza.

En nom meu i de tot l’equip volem donar les gràcies per la confiança prestada al llarg de la nostra trajectòria.


Montserrat Genescà i Garrigosa
Sòcia fundadora