Genescà Advocats

EQUIP

Mobirise
Create awesome websites!
Mobirise Website Builder
Montse Genescà
Mobirise Website Builder
Ariadna de la Cruz 
Mobirise Website Builder
Carla Andreu
Mobirise
Create awesome websites!

En el nostre despatx, entenem que cada situació legal és única, i ens enfoquem a oferir solucions personalitzades i adaptades a les necessitats individuals de cada client.

El nostre equip està especialitzat en dret civil (família, successions, reclamacions de quantitat, etc.), penal i immobiliari (subhastes, redacció de contractes de lloguer, revisió d'escriptures de compravenda, etc.)

Ens esforcem per mantenir-nos actualitzats sobre les últimes lleis i regulacions per a brindar-li el millor assessorament possible.

Creiem en la transparència i la comunicació oberta, per la qual cosa estem disponibles per a respondre les seves preguntes i proporcionar-li orientació des del primer moment.

Valorem als nostres clients i ens comprometem a oferir un servei excepcional. Treballem plegats amb vostè per a comprendre les seves necessitats i objectius, i ens esforcem per aconseguir els millors resultats possibles.

Si necessita assistència legal, no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres a través del nostre formulari de contacte, email o telèfon. Estarem encantats de programar una consulta inicial per a discutir el seu cas i oferir-li orientació legal.

Gràcies per visitar el nostre lloc web i considerar els nostres serveis legals. Esperem poder ajudar-lo en el seu camí cap a la resolució dels seus assumptes legals. 

Mobirise
Create awesome websites!
Adreça

Carrer Gutemberg, 3 Àtic E, Dup. 3-13
08224 Terrassa
Barcelona.

Horaris | Telèfon
  • Dilluns - Dijous: 9:00 - 13:30 / 15:30 - 19:00 Divendres: 9:00 - 15:00
  • 93 780 59 11 - 93 780 57 66
Mobirise
Create awesome websites!

Easiest Website Builder